Pelottava välikohtaus King Power Stadiumilla: Puolalaiskannattajat yrittivät rynniä kotiyleisön kimppuun – nyrkit heiluivat poliisin kanssa

Leicester voitti torstai-iltana Eurooppa-liigan kotiottelussa Legia Varsovan 3-1-lukemin ja tarrasi kiinni jatkopaikkaan.

Ottelun kaikki maalit nähtiin avausjaksolla. Patson Daka vei jo 11 minuutin pelin jälkeen kotijoukkueen johtoon. James Maddison tuplasi Leicesterin johdon kymmenen minuuttia myöhemmin.

Legia nousi maalin päähän vain viisi minuuttia myöhemmin, kun Filip Mladenovic ehti paluupalloon Kasper Schmeichelin torjuttua rangaistuspotkun eteensä.

Illan viimeisestä maalista vastasi Wilfred Ndidi, joka nousi korkeimmalle kulmatilanteessa ja puski pallon maaliin.

Toisella puoliajalla ei tapahtunut kentällä kummempia, mutta katsomossa riitti ”vauhtia ja vaarallisia tilanteita”. Niistä vastasi vierasjoukkue Legian kannattajat, jotka ovat aiemminkin nousseet uutisotsikoihin negatiivisella tavalla. Ei siis ihme, että poliisi oli vahvasti läsnä heidän saapuessa King Power Stadiumille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Puolalaiskannattajat polttivat katsomossa soihtuja toisen jakson puolivälissä, eikä heistä mitään suurta harmia vaikuttanut olevan.

Artikkeli jatkuu upotksen jälkeen.

Mutta ottelun lopussa alkoi tapahtua. Legian kannattajat aiheuttivat todellisen vaaratilanteen, kun he yrittivät rynniä kotiyleisön sekaan. Suureksi onneksi tapaukseen oli osattu varautua niin hyvin, että vierasjoukkueen kannattajat – vai pitäisikö sanoa huligaanit – joutuivat tappelemaan kotiyleisön sijaan poliisin kanssa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!