Liverpool vei Merseysiden derbyn – Alan Shearer tylynä: ”Se oli häpeällistä Evertonin kannalta”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Alan Shearer lyttää Evertonin esityksen FA Cupin paikallistaistossa Liverpoolia vastaan.

Liverpool voitti kolmannen kierroksen kamppailun kotonaan 1–0, vaikka pelasi lähestulkoon B-joukkueellaan Evertonin ykkösmiehistöä vastaan. Curtis Jones viimeisteli ratkaisumaalin 71. minuutilla.

– He näyttivät pelokkailta, he näyttivät jähmettyneiltä. Kukaan ei ollut valmis panemaan jalkaa pallolle ja ottamaan hallintaan Liverpoolin joukkueen nuorukaisia, jotka dominoivat Evertonia toisella puoliajalla. Se oli häpeällistä Evertonin kannalta, BBC:n asiantuntijana toimiva Shearer kommentoi.

Hänen mukaansa ainoa positiivinen puoli voi olla se, että uusi manageri Carlo Ancelotti saattoi vakuuttua siitä, keistä kannattaa hankkiutua eroon.

– Siitä ei ollut epäilystäkään, että kaikki vie häneltä aikaa, mutta hän oppi tänään paljon pelaajistaan. Hänellä on päätöksiä tehtävänä pelaajien hankkimisen suhteen, ellei niitä ole jo tehty.

– Jotkut hänen pelaajistaan auttoivat tänään päätöksenteossa. Hyvä asia on se, että hänellä on nimeä ja kokemusta, joten hän pystyy houkuttelemaan parempia pelaajia.

Lähde: Mirror


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)