West Hamin tuore hankinta haluaa seurata Paolo Di Canion jalanjälkiä: ”Haluan tulla muistetuksi”

© Kuva: Getty Images

West Hamin laitahyökkääjä Felipe Anderson on osoittautunut hyväksi hankinnaksi lontoolaisseuralle.

Brassitaituri avasi valioliigauransa hieman hitaasti siirryttyään Laziosta West Hamiin viime kesänä. Kahdeksan maalin ja kolmen maalisyötön myötä huippuvireinen Anderson on kuitenkin kutsuttu myös mukaan Brasilian seuraaviin maajoukkueotteluihin.

Anderson rakastaa elämäänsä Lontoossa, ja haluaisi tulla muistetuksi samalla tavalla kuin entinen Lazio- ja West Ham -pelaaja Paolo Di Canio.

Kuten myös Felipe Anderson, Paolo Di Canio edusti uransa aikana sekä Laziota että West Hamia. (Kuva: Getty Images)

– Haluan maksaa seuralle takaisin mahdollisuudesta jonka he antoivat minulle, sekä faneille rakkaudesta jota he ovat osoittaneet minua kohtaan. Olen tyytyväinen siihen, mitä olen tähän asti saavuttaanut, mutta haluaisin tehdä enemmän, Anderson kertoi Evening Standardille.

– Di Canio oli legenda Laziossa ja tiedän hänestä paljon. Näin hänet useaan kertaan ja tiedän hänen tärkeytensä sekä siellä, että täällä.

– Nyt olen West Hamissa ja haluan seurata hänen jalanjälkiään, pelata kuin hän ja ansaita samanlaisen maineen kuin hänellä. Toivon, että voin tehdä saman ja tulla muistetuksi tähtenä molemmissa seuroissa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.