Miten kävi Falcaon, Paton ja Higuaínin? – Frank Lampard ei halua tehdä ”vaistomaisia” paniikkiostoksia talven siirtoikkunassa

© Kuva: Getty Images

Chelsean manageri Frank Lampard ei halua seuran tekevän paniikkiostoksia tammikuun siirtoikkunassa, välttyäkseen taas yhden floppihyökkääjän hankkimiselta.

Chelsea pyrkii vahvistamaan hyökkäystään ennen siirtoikkunan sulkeutumista, mutta toistaiseksi etsintä ei ole tuottanut tulosta.

Chelseaa on jo varoitettu Jadon Sanchon, Timo Wernerin ja Moussa Dembélén kaltaisten kohteiden tavoittelemisesta, mikä on pakottanut lontoolaisseuran harkitsemaan muita vaihtoehtoja. Lampard ei kuitenkaan halua astua samanlaiseen ansaan kuin Chelsean aiemmat valmentajat talvi-ikkunoiden aikana.

Radamel Falcao, Alexandre Pato ja Gonzalo Higuaín ovat viimeisimpiä esimerkkejä Chelsean epäonnistuneista hyökkääjähankinnoista keskellä kautta.

Higuaín saapui Stamford Bridgelle kalliilla lainasopimuksella Maurizio Sarrin suosituksesta viime tammikuussa. Pato hankittiin vahvistamaan Chelsean hyökkäystä tammikuussa 2016, ja Falcao puolestaan vuotta aiemmin.

Kolmikko pelasi yhteensä 33 ottelua Chelsean paidassa kaikki kilpailut mukaan lukien, tuottaen lopulta vain seitsemän täysosumaa. Lampard haluaakin tämän takia olla täysin varma talvihankintojensa laadukkuudesta ja valmiudesta viedä joukkuetta eteenpäin.

– En halua kommentoida näitä pelaajakauppoja, koska on helpompi olla jälkiviisas niiden suhteen. Nämä mainitut pelaajat olivat [saapuessaan] huippupelaajia, Lampard kertoi lehdistölle lauantain Newcastle-kamppailun alla.

– Minusta tammikuu on hankalaa aikaa pelaajahankintojen suhteen, se on hankalaa kaikille – siirtyville pelaajille, varsinkin jos he tulevat toisesta liigasta, seuralle ja koko ryhmän totuttautumiselle.

– Minusta meidän on tämän takia harkittava [hankintojamme] ultravarovaisesti, ottaen myös huomioon seuran tilanteen ja mihin me olemme menossa. En halua tehdä vaistomaisia päätöksiä ja sanoa ”tässä on minun ensimmäinen hankintani” koska me emme pystyneet hankkimaan ketään kesällä. Ei, haluan tehdä oikean ratkaisun seuran kannalta.

– Sen takia, jos teen sen, yritän ottaa kaikki asiat huomioon. Tulen aina kommunikoimaan seuran kanssa. Toivottavasti kaikki kääntyy meille parhain päin. Oli kyseessä sitten lyhyt tai pitkäaikainen vahvistus, meidän on oltava varmoja.

Lähde: The Telegraph


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!