Lähde: José Mourinho tavoittelee Tottenhamiin todella isoa kalaa tammikuun siirtoikkunassa

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageriksi nimitetty José Mourinho haluaa Real Madridin laitahyökkääjästä Gareth Balesta ensimmäisen jättihankintansa, kertoo Wales Online.

Walesilaistähti Bale, 30, on ollut lähtökuopissa jo pitkään. Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane toivoi viime kesänä julkisesti, että Bale jättäisi seuran, mutta perui myöhemmin puheensa.

Siirtohuhut ovat kuitenkin voimistuneet jälleen viime aikoina. Bale on ollut yli kuukauden harjoittelematta ja pelaamatta Madridissa loukkaantumiseen vedoten, mutta hänet kutsuttiin silti Walesin maajoukkueeseen, jonka kanssa hän pelasi muutaman päivän sisään kaksi peliä.

Espanjalaismedia- ja kannattajat eivät katsoneet hyvällä, kun Bale juhli Walesin EM-kisapaikkaa tanssahtelemalla Walesin lipun kanssa. Lippuun oli kirjoitettu ”Wales. Golf. Madrid. Siinä järjestyksessä.”. Bale tunnetaan innokkaana golf-harrastajana, ja viime viikolla hän sanoi nauttivansa maajoukkueessa pelaamisesta enemmän kuin seurapeleistä.

Wales Online kertoo, että Balen lipputempaus oli madridilaisten mielestä mauton vitsi, ja Mourinho on valmis hyödyntämään tilanteen tammikuun siirtoikkunassa.

Bale jätti Tottenhamin kesällä 2013 ja siirtyi Real Madridiin silloisella maailmanennätyskorvauksella, sadalla miljoonalla eurolla.