Entinen valioliigapelaaja toivoisi Gareth Balen lähtevän Real Madridista – ”Ehkä hän on menettänyt intohimon”

© Kuva: Getty Images

Entinen valioliigapelaaja Danny Murphy toivoisi Gareth Balen palaavan Tottenhamiin. Muun muassa juuri Spursia sekä Liverpoolia pelaajaurallaan edustanut keskikenttäpelaaja haluaisi, että Bale nauttisi jälleen pelaamisesta ja lähtisi Madridista.

Bale siirtyi Real Madridiin lontoolaisseurasta vuonna 2013. Hänen peliaikansa on kuitenkin ollut kortilla viime vuosina, osittain myös loukkaantumisten takia. Menneellä kaudella mies pelasi vain 16 La Ligan kamppailussa.

– Rakkaus ja intohimo lajia kohtaan pitää olla mukana, mikäli haluat nuorena pelaajana nousta huipulle. Ehkä hän [viitaten Baleen] on menettänyt intohimon. Ehkä kyseessä on elämäntyyli, ehkä perheasiat, tai sitten hän rakastaa golfia, ilmastoa ja rahaa tulee paljon, Murphy pohti talkSPORTIN haastattelussa.

– Ehkä hän ei ole kuin muut. Mutta jalkapalloa ei voi pelata loputtomiin asti, ja hän on niin hyvä siinä. Hän on loistava jalkapalloilija. Sanoisin hänelle, että mene pelaamaan. Nauti pelaamisesta. Mene jonnekin muualle. Yksi paikka hänelle olisi Tottenham. Häntä rakastetaan siellä jo valmiiksi. Olisi hienoa nähdä hänet jälleen siellä, Murphy jatkoi.

Lähde: Goal