Gareth Balen ex-joukkuetoveri heittää bensaa siirtohuhuliekkeihin: ”Hän toivoisi olevansa Tottenhamissa”

© Kuva: Getty Images

Gareth Balen tulevaisuus Real Madridissa ja jäiset välit päävalmentaja Zinedine Zidaneen ovat olleet puheenaiheena Madridissa jo tovin. Zidanen on huhuttu yrittävän päästä eroon Walesin maajoukkuetähdestä, Balen agentti puolestaan vakuuttaa hänen pysyvän Madridissa sopimuksensa loppuun saakka.

Andros Townsend, Balen entinen joukkuetoveri Spursista uskoo, että walesiläinen toivoisi olevansa Tottenhamissa.

– Uskon, että hän haluaisi palata Spursiin. Häntä rakastettiin siellä, ja hän pelasi parhaalla tasollaan, Townsend sanoo talkSPORTille.

Townsend ei usko, että Bale olisi tyytyväinen muhkeaan palkkaansa vaihtopenkillä istuessaan.

– Hän ajattelisi, että ”toivoisin olevani Spursissa nyt, ja että minulla olisi vapaus tehdä mitä haluan, toteuttaa itseäni. Ei tarvitsisi huolehtia missä olen nyt, missä minua kritisoidaan golfin pelaamisesta”, Townsend spekuloi.

Balen innostus golfiin teki miehestä epäsuositun hahmon Espanjan pääkaupungissa sen jälkeen, kun hän esitteli Walesin maajoukkueen varmistaessa EM-kisapaikkansa lakanaa, jossa luki ”Wales. Golf. Madrid. Tuossa järjestyksessä.”

Viime viikolla Zidane jätti Balen ulos kokoonpanosta Mestarien liigan -ottelusta Manchester Cityä vastaan. Zidane kertoi tuolloin Balen itse pyytäneen, ettei hän pelaisi.

Vaikka miehen agentti vakuuttaa walesilaisen jatkavan Madridissa, huhuissa häntä on jo pidempään viety takaisin Valioliigaan. Manchester Unitedin kerrotaan olevan Spursin lisäksi kiinnostunut Balesta.

Bale teki päättyneellä kaudella La Ligassa kolme maalia 20 esiintymisessään. Hän seurasi loppukauden ottelut vaihtopenkiltä, ja kentälle hänet päästettiin vain kahdesti viimeisessä 10 liigaottelussa.