José Mourinho vastasi puheisiin Gareth Balen potentiaalisesta Tottenham-paluusta: ”Yritin hankkia hänet”

© Kuva: Getty Images

Tottenham-manageri José Mourinho on myöntänyt, että hän yritti hankkia Gareth Balen joukkueeseensa ollessaan vielä Real Madridin peräsimessä.

Real Madrid rikkoi pankin kesällä 2013, kun se hankki Balen Tottenhamista peräti 101 miljoonalla eurolla. Mourinho oli itse jättänyt seuran samana vuonna ja suostunut palaamaan Chelseaan.

LUE MYÖS: Gareth Bale lähestyy paluuta Tottenhamiin – näin hän kommentoi José Mourinhon palkkaamista

Portugalilaisluotsi olisi kuitenkin halunnut Balen alaisuutensa ennen poistumistaan Santiago Bernabéulta. Nyt Balea viedään kovaa vauhtia takaisin Tottenhamiin, jonka peräsimeen Mourinho hyppäsi viime vuoden lopulla.

– Yritin hankkia hänet (Gareth Balen) Real Madridiin, mutta se ei ollut mahdollista silloin kun minä olin siellä. Mutta seurapresidentti seurasi vaistoani ja tietämystäni, ja toi hänet Realiin sen jälkeen kun olin lähtenyt seurasta, Mourinho kertoi keskiviikkona Sky Sportsin mukaan.

– Se (minun ihailuni häntä kohtaan) ei ole mikään salaisuus. Jopa Gareth itse tietää sen. Mutta en aio puhua hänestä tämän enempää, koska hän on tälläkin hetkellä Realin pelaaja. En puhu pelaajista, jotka pelaavat toiselle seuralle. Se ei ole minun työtäni.