Gareth Bale avoin Real Madrid -paluulle – yksi mies saattaa kuitenkin seistä siirron tiellä: ”En usko, että hän haluaa”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin Gareth Bale ”rakastaa yhä” Real Madridia, eikä paluu Santiago Bernabéulle olisi hänen agenttinsa mukaan ongelma.

Real-luotsi Zinédine Zidane saattaa kuitenkin olla asiasta toista mieltä, vaikka 31-vuotiaan laitahyökkääjän toinen jakso Tottenhamin paidassa päättyisikin tähän lainakauteen.

– Hän rakastaa yhä Madridia. Hänellä ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia seuran kanssa, sillä se on loistava seura. Paluu ei olisi hänelle mikään ongelma, Balen agentti Jonathan Barnett totesi Goalin haastattelussa.

– Heidän on vain päätettävä, tarvitsevatko he Balen takaisin joukkueeseensa. Luulen, että sinun on kysyttävä herra Zidanelta, haluaako hän Balen takaisin. En usko, että hän haluaa.

Barnett tyrmäsi myös puheet Balen ja Mourinhon tulehtuneista väleistä, vaikka walesilaishyökkääjän rooli Tottenhamissa onkin jäänyt odotettua pienemmäksi. Useista loukkaantumisista kärsinyt Bale on pelannut vain 16 ottelua tällä kaudella.

LUE MYÖS: José Mourinhon pää pölkyllä? Heung-Min Son vastasi huhuihin Tottenhamin jakautuneesta pukuhuoneesta

– Heillä on oikein hyvät välit, eikä mitään ongelmaa. Nämä niin sanotut ongelmat ovat peräisin toimittajilta, mutta ne eivät pidä paikkaansa, Barnett jatkoi.

– Odotimme hänen toki pelaavan enemmän, eivätkä asiat ole edenneet siinä mielessä toivotulla tavalla, mutta itse joukkuekaan ei ole suoriutunut toivotulla tavalla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.