Heung-Min Son on antanut terävän vastauksen ”huonoihin huhuihin”, joiden mukaan José Mourinho olisi menettänyt otteen Tottenhamin pukuhuoneesta ja ajautunut täten potku-uhan alle.

Tottenham on hävinnyt edellisestä kuudesta ottelustaan peräti viisi peliä. Huolestuttava vire on herättänyt keskustelua pelaajien tyytyväisyydestä Mourinhon pelitapoihin, ja miehistön uskotaan jakautuneen aiheen tiimoilta kahteen.

The Athleticin mukaan Harry Kane ja Pierre-Emile Højbjerg seisovat yhä täysin Mourinhon takana, mutta esimerkiksi Harry Winksin, Dele Allin ja Gareth Balen epäillään saaneen portugalilaisesta tarpeekseen.

Son myöntää heikkojen tulosten vaikuttaneen pelaajien mielialaan, mutta sanoo joukkueen ilmapiirin olevan yhä ”fantastisella” tasolla.

LUE MYÖS: Eurosport: Johtoporras tarkastelee José Mourinhon asemaa – nyt on tultava tulosta

– Nämä huhut ovat vain huhuja. Ilmapiiri pukuhuoneessa on ollut fantastinen, Son kertoi lehdistölle ennen torstain Eurooppa-liiga-ottelua Wolfsbergeriä vastaan.

– Totta kai, se riippuu tuloksista. Olen todella surullinen kun häviämme ja iloinen kun voitamme. Kaikilla on täysin samanlainen asenne.

[readmore from=Tottenham]

– Mieliala laski, kun saimme muutaman huonon tuloksen, mutta mikään pukukopissa ei ole muuttunut. Kaikki täällä ovat iloisia ja naureskelevat, keskittyen kuitenkin myös seuraavaan peliin.

– Nämä ovat huonoja huhuja, eteläkorealainen päätti.

Tottenham pelaa Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosansa Wolfsbergeriä vastaan Unkarissa. Torstai-illan ottelu potkaistaan käyntiin kello 19:55 Suomen aikaa.