Gary Neville on ”varma”, että Ole Gunnar Solskjær tekee nämä kaksi muutosta Man Unitedin kokoonpanoon Liverpool-otteluun

© Kuva: Getty Images

Manchester United -ikoni Gary Neville uskoo manageri Ole Gunnar Solskjærin tekevän ainakin kaksi muutosta miehistöönsä, kun joukkue kohtaa sunnuntaina Liverpoolin Anfieldilla.

Neville arvioi, että keskikenttäpelaajat Scott McTominay ja Fred palaavat viikonloppuna avauskokoonpanoon. Molemmat aloittivat penkillä, kun United löi tiistain vieraspelissään Burnleyn 1–0.

– He (United) tekevät tällä hetkellä todella hyviä asioita. Puolustus näyttää tiiviimmältä. He ovat tasaisia – sillä ei ole merkitystä, peluuttavatko he tämän päivän tapaan (Paul) Pogbaa ja (Nemanja) Matićia tai McTominayta ja Frediä, jotka pelaavat varmasti sunnuntaina, Neville kommentoi tiistain Burnley-ottelun yhteydessä Sky Sportsilla.

– Hän tekee muutoksia joukkueeseen. Hän kierrättää ja saa hyviä suorituksia heiltä kaikilta, Ole Gunnar Solskjær. Hän on saanut jonkin verran kritiikkiä, mutta tällä hetkellä asiat sujuvat hyvin.

McTominay ja Fred ovat monta kertaa olleet keskikentän keskustassa niin sanotuissa suurissa peleissä. Molemmat liikkuvat hyvin ja pelaavat kurinalaisesti.

Lähde: Mirror


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?