Tottenhamin tomut niskastaan – ainakin toistaiseksi – tammikuussa karistanut Danny Rose puhui Lockdown Tactics -podcastissa muiden muassa Harry Kanesta.

Newcastlessa kesään 2021 jatkuvaksi suunnitellulla lainalla Spursista pelaava laitapakki sanoo maajoukkuekapteenin vihaavan häviämistä, missä tilanteessa tahansa.

– Et halua olla häviävällä puolella hänen kanssaan edes harjoituksissa. Sitä ei uskoisi, mutta Harry pärähtää välillä totaalisesti. Hän tarkoittaa sillä silti vain hyvää, ja haluaa parasta niin itselleen kuin joukkuetovereilleen.

Yksi tällainen tilanne nousee Rosen mieleen lähihistoriasta. Tottenham oli Mestarien liigan voitoksi lopulta kääntyneen välierän toisessa osassa 0-3 -tappiolla. Kane oli loukkaantuneena, mutta matkusti joukkueen kanssa Amsterdamiin. Pelin puoliajalla tämä ilmestyi katsomon puolelta pukusuojaan.

– Hän repi meidät käytännössä kappaleiksi. Hän kysyi, mitä aiomme tehdä sille, että Frenkie de Jong pyörittää meitä täysin.

Kane on myöntänyt, että seuran vaihto saattaa olla edessä, mikäli Spursin kunnianhimo ei jatkossa kohtaa hänen omaansa.

– Me kaikki toivomme, että hän kaikkine maaleineen ja esityksineen voittaa vielä jotain, tavalla tai toisella. Totta kai Tottenham merkitsee hänelle silti valtavasti.