Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei missään nimessä myy tähtihyökkääjä Harry Kanea yhdellekään toiselle Valioliiga-seuralle, kertoo The Athletic.

Uutisoimme viime viikonloppuna Athleticin tietojen pohjalta, että Kane, 27, jättää Tottenhamille siirtopyynnön, jos joukkue ei pääse ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Tällä hetkellä tuo on hyvin realistinen uhka, sillä Tottenham on Valioliigassa vasta seitsemäntenä, eikä sen ole enää mahdollista selviytyä Mestarien liigaan Eurooppa-liigan kautta.

Kane haluaisi ensisijaisesti jäädä Englantiin, mutta hän ei ole sulkenut muita vaihtoehtoja pois. Athleticin aiemmassa artikkelissa kerrottiin, että Valioliigassa todennäköisimmät ottajat olisivat Manchester United ja Manchester City. Tuoreessa artikkelissaan Athletic kuitenkin uutisoi, että United ei ole valmis maksamaan Kanesta 120 miljoonaa puntaa (noin 139 miljoonaa euroa), jota on sisäpiireissä hänen siirtosummakseen povattu.

Englannin maajoukkuekapteenin maisemanvaihdos ei muutenkaan ole itsestäänselvyys, vaikka hän haluaisikin lähteä. Kanella ja Tottenhamilla on sopimus kesään 2024 saakka, ja Levy tunnetaan erittäin tiukkana neuvottelijana. Tottenham ja Levy eivät muutenkaan lähtökohtaisesti halua luopua Kanesta.

Kane on edustanut Tottenhamia vuodesta 2004 lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa 329 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 217 maalia ja syöttänyt 46. Spursin kaikkien aikojen maalipörssissä Kanen edellä on vain Jimmy Greaves (266).

Artikkelia muokattu 13.4.2021 klo 16.59: Kanen todennäisimmiksi ottajiksi kerrottiin kummatkin Manchesterin seurat.