Maailman kallein puolustaja Harry Maguire ei välitä siirtosummastaan: ”Tuomitkaa minut 5-6 vuoden päästä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kesähankinta Harry Maguire ei ota paineita maailman kalleimman puolustajan tittelistä. Hänen menestyksensä Old Traffordilla tulisi myös määrittää vasta useamman vuoden kuluttua, englantilaispelaaja kertoo.

United kärsii seurahistoriansa surkeimmasta alkukaudesta 30 vuoteen. Viime sunnuntain 0-1-tappio Newcastlelle kasvatti joukkueen voitottoman vierasputken peräti 11 ottelun mittaiseksi.

Ole Gunnar Solskjær on johdattanut joukkueensa vain neljään voittoon Valioliigassa sen jälkeen kun hän nousi joukkueen vakituiseksi manageriksi viime maaliskuussa. Maguire kuitenkin uskoo, että hän ja hänen joukkuetoverinsa tulevat olemaan menestyksekkäitä manchesterilaisseuran riveissä.

– Pitkäaikaiset tavoitteet, ne ovat se pääasia. Tuomitkaa minut viiden tai kuuden vuoden päästä, ja sanokaa sitten, olenko ollut menestys tälle seuralle, Maguire kertoi Inside Unitedille.

– Uskon, ja olen hyvin itsevarma siitä, että viiden tai kuuden vuoden päästä tulen olemaan menestyksekäs pelaaja ja olen varma että minulla tulee olemaan monta, monta hyvää hetkeä täällä.

– Meidän on kehityttävä joukkueena, ei vain minun yksilönä. Jos parannamme joukkueena, minäkin tulen olemaan parempi.

– Se [maailman kalleimman puolustajan titteli] ei häiritse minua yhtään. Se on jotain mihin en voi vaikuttaa. Leicester halusi pitää minut ja he ovat hyvässä tilanteessa seurana.

– Manchester United halusi ostaa minut ja seurat pääsivät sopimukseen. Se oli todennäköisesti hyvä diili kummallekin osapuolelle, Maguire jatkoi.

Maguire on mukana Englannin maajoukkueessa, joka kohtaa seuraavissa EM-karsintaotteluissaan Tshekin ja Bulgarian.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.