Chelsea ja Manchester United taistelevat tällä hetkellä keskenään Stamford Bridgellä Valioliigan 26. ottelukierroksella. Ottelua on pelattu kirjoituksen hetkellä ensimmäinen puoliaika, ja tilanne on 1-0 Manchester Unitedille.

LUE OTTELURAPORTTI TÄSTÄ

Chelsea on hallinnut ottelutapahtumia, mutta maalinteossa se ei ole vielä onnistunut. Anthony Martial vei punapaidat johtoon juuri ennen puoliaikaa Aaron Wan-Bissakan keskityksestä.

Olisiko Manchester Unitedin pitänyt kuitenkaan pelata tässä vaiheessa 11 pelaajan voimin?

Vajaan 25 minuutin pelin kohdalla Manchester Unitedin huipputoppari Harry Maguire oli kenties onnekas selvittyään viheliäisestä potkustaan ilman ulosajoa.

Englantilaispuolustaja kaatui maahan kamppailtuaan pallosta Chelsea-hyökkääjä Michy Batshuayin kanssa sivurajan tuntumassa, jonka jälkeen hän näytti potkaisseen belgialaiskärkeä napit edellä haaroväliin.

Match of the Day

@BBCMOTD
Harry Maguire is a very lucky man as he appears to kick out at Michy Batshuayi's groin area.

After a quick check with VAR it's game on!

👉 bbc.in/2HAwZqI #CHEMUN

Tapaus tarkastettiin nopeasti VAR:n avulla, mutta videotuomariston mielestä Maguire ei ansainnut tilanteesta punaista korttia.

Sosiaalisessa mediassa useat olivat tilanteesta eri mieltä. Tilannetta verrattiin Heung-min Sonin saamaan punaiseen korttiin Chelsean ja Tottenhamin välisessä ottelussa joulukuussa. Silloin Son sai punaisen kortin potkaistuaan Antonio Rüdigeria samalla tavalla kylkeen.