Suomalaismaalivahti Arsenalista lähtevien pelaajien listalla

© Kuva: Getty Images

Valioliigaseurojen tulee ilmoittaa 9. kesäkuuta mennessä lista pelaajista, joiden sopimus seuran kanssa tulee päättymään kuukauden 30. päivä ja heidän kanssaan ei tulla tekemään jatkosopimusta.

Arsenalin listalta löytyi yhdeksän pelaajaa, joiden joukossa ovat muun muassa pelaajauransa päättävä Per Mertesacker ja Espanjaan palaava Santi Cazorla. Kyseisten edustusjoukkueen pelaajien lisäksi listalta löytyi seuran alle 23-vuotiaiden joukkueessa pelaava suomalaismaalivahti Hugo Keto.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että Ketolla on edessään uuden seuran etsintä. 20-vuotias torjuja on pelannut Arsenalin organisaatiossa vuodesta 2014 alkaen.

Valioliigaseurojen listat eivät vielä tarkoita sataprosenttisella varmuudella sitä, että pelaaja ei jatkaisi nykyisen joukkueensa kanssa, mutta lähes poikkeuksetta listalta löytyvät pelaajat tulevat jäämään ilman jatkosopimusta.

Huomiota Arsenalin listalla herätti myös Jack Wilsheren puuttuminen. Hänen sopimuksensa on myös päättymässä 30. päivä, mutta neuvotteluita jatkosta käydään siis edelleen.

Arsenalin lähtijöiden lista
Marc Bola
Santiago Cazorla
Alexander Crean
Aaron Eyoma
Ryan Huddart
Chiori Johnson
Hugo Keto
Per Mertesacker
Tafari Moore


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)