Jack Wilshere nimesi Arsenalin kohtalokkaimmat pelaajamyynnit: ”Olisimme voittaneet Valioliigan mestaruuden”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin entinen keskikenttäpelaaja Jack Wilshere on harmitellut seuran tekemiä pelaajamyyntejä 2010-luvun alussa. Hänen mielestään Tykkimiehet olisivat voittaneet Valioliigan mestaruuden, jos joukkue olisi pysynyt pidempään kasassa.

Robin van Persien kauppaaminen Manchester Unitediin hänen parhaimman Arsenal-kautensa jälkeen oli esimerkiksi yksi sellaisista päätöksistä, jota Wilsheren oli hankala niellä. Myös Cesc Fàbregasin ja Samir Nasrin lähdöt satuttivat.

– Olin järkyttynyt. Hän (van Persie) oli juuri tehnyt 30 maalia aiemmalla kaudella. Hän oli meidän kapteenimme. Minusta tuntui siltä, että me olisimme viimein voineet taistella mestaruudesta uudelleen, ja yhtäkkiä hän vain lähti ja siirtyi suurimpaan viholliseemme. Sitä oli hankala hyväksyä, Wilshere kertoi BBC:n 606 Savage Social -podcastille.

– Olin paikalla kun Fàbregas lähti, Nasri lähti, isoja pelaajia kumpikin. Jos me olisimme pitäneet joukkueen kasassa pidempään, olisimme voittaneet Valioliigan mestaruuden – ja kuka tietää mihin se olisi sitten johtanut?

Arsenal voitti Valioliigan mestaruuden viimeksi kaudella 2003-04. Sen jälkeen joukkue sijoittui seuraavan kymmenen vuoden aikana joko taulukon kolmannelle tai neljännelle sijalle. Wilshere jätti seuran vuonna 2018 siirtyäkseen West Hamiin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!