Ex-huippupelaaja suorittaa valmentajatutkintoa – lyttää puheet peliuran lopettamisesta: ”Minulla on vielä paljon annettavaa”

© Kuva: Getty Images

Keskikenttäpelaaja Jack Wilshere, 29, etsii yhä uutta seuraa.

Englannin maajoukkueessa 34 kertaa esiintynyt Wilshere on ollut vapaa agentti heinäkuun alusta lähtien, jolloin hänen pätkäsopimuksensa Bournemouthin kanssa päättyi. Hän harjoitteli kesällä Serie B -seura Comon kanssa, mutta ei pystynyt tekemään pysyvää sopimusta, koska Ison-Britannian passi ei nykyisin täytä sarjan EU-kriteerejä.

Wilshere on viime viikot harjoitellut Arsenalin kanssa ja toiminut myös seuran akatemiavalmentaja Per Mertesackerin apukätenä.

On jopa pohdittu, että lopettaisiko Wilshere peliuransa tässä kohtaa ja ryhtyisi valmentajaksi, mutta englantilaispelaaja lyttää nämä puheet.

– Tällä hetkellä suoritan valmentajatutkintoa ja seura auttaa minua sen kanssa, Wilshere kertoi Sky Sportsille.

– Olen sen myötä osallistunut akatemiapelaajien auttamiseen. Se on varmasti jotain, mistä nautin, ja jotain, mitä näen tekeväni tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä haluan pelata.

– Minusta tuntuu, että minulla on vielä paljon annettavaa ja jotain todistettavaa. Sen takia en halua lopettaa pelaamista nyt ja aloittaa valmentajauraa vielä.

Wilshere kertoo viettävänsä aikaa Arsenalissa tammikuuhun asti, ja toivoo, että saisi tuolloin sopimuksen jonnekin seuraan.

– Olen täällä [Arsenalissa] tammikuuhun asti. Tällä hetkellä ei ole mitään uutisia seuroihin liittyen, mutta toivottavasti jotain tapahtuu silloin, Wilshere kertoo.