Raheem Sterling ylistää kahden maalin Jadon Sanchoa: ”Ei luota ainoastaan kykyihinsä”

© Kuva: Getty Images

Englannin otteet 5-3 -voittopelissä Kosovoa vastaan herättivät monensuuntaisia ajatuksia. Puolustaminen maailman 120. rankattua maajoukkuetta vastaan ei luonnolisestikaan tyydyttänyt ketään, mutta hyökkäyspäässä tapahtui.

Manchester Cityn junioriryhmän kaksi vuotta sitten taakseen jättänyt, Borussia Dortmundia edustava Jadon Sancho teki kaksi maalia lähes peräjälkeen, juuri ennen puoliaikaa. Toinen Lontoossa kasvanut, lopulta Man Cityyn päätynyt hyökkääjä, Raheem Sterling puhui ottelun jälkeen 19-vuotiaasta suurin sanoin.

– En itse pystynyt hänen iässään samoihin asioihin. Hän on ammattilainen, ja huolehtii itsestään esimerkillisesti. Nytkin hän on jääkylvyssä.

Sterling, joka itse teki Englannin avausosuman tietää varsin hyvin, ettei menestys korkeimmalla huipulla tule parhaillekaan ilman kovaa työtä.

– Kaikesta näkee, että hänellä on todellinen palo menestyä, ja hänellä on siihen edellytykset. Jadon ei luota ainoastaan kykyihinsä, vaan panostaa todella kovaan tekemiseen kaikissa harjoituksissa.

City-taustasta huolimatta nimenomaan Manchester United on puheiden mukaan ollut jo pidempään vahvimmin Sanchon kintereillä. Seura kävi neuvotteluita Dortmundin kanssa tämän hankkimisen mahdollisuudesta, ja oli urheilutoimenjohtaja Michael Zorcin mukaan valmis tekemään komeetasta merkittävän tarjouksen. Bundesliigaseura ilmoitti kuitenkin, ettei tässä vaiheessa ole valmis loupumaan laiturista, ainakaan alle 100 miljoonalla eurolla.

Lähde: The Independent


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.