Spursin Jan Vertonghen: ”Liverpool ja City eivät pysty siihen enää”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin Jan Vertonghen odottaa pian alkavasta valioliigakaudesta edellistä tasaisempaa. Toppari ei usko kärkikaksikon karkaavan samaan tapaan kuin viime kaudella.

– Me hävisimme pelejä maaliskuun paikkeilla, samalla kun kärkijoukkueet jatkoivat voittokulkuaan. Jäimme liian kauas, voidaksemme taistella mestaruudesta tosissamme.

Sama ei tule belgialaisen mukaan toistumaan.

– Uskon, että Liverpool ja City eivät pysty siihen enää uudelleen.

Veikkaus mestaruutta tavoittelevien joukkueiden määrästä on diplomaattisesti se tuttu ja turvallinen.

– Luultavasti kuusi joukkuetta on valmiita taistelemaan pokaalista, ja me kaikki tiedämme, mitkä ne ovat. Uskon meidän olevan liigan kolmen tai neljän parhaan joukkueen joukossa.

Toisin kuin viime kesänä, Spurs on vahvistunut, rikottuaan siirtoennätyksensä keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombelen hankintaan Lyonista. Vertonghen toistaa kuitenkin vanhaa puheenpartta siitä, miten tärkeintä eivät ole vahvistukset, vaan olemassa olevan ryhmän pitäminen vireessä.

– Onnistuimme pitämään saman ryhmän kasassa useamman vuoden. Se on hyvin tärkeää, ja menestyksemme on osoittanut sen. Pari uutta nimeä silloin tällöin ei tee pahaa, mutta merkittävintä on tärkeimpien pelaajien pysyminen täällä.

Puolustajan itsensä kohdalla seurassa pysyminen ei ole kyseenalaista, vaikka esimerkiksi Christian Eriksen ja Toby Alderweireld tuntuvat olevan lähtökuopissa.

– Minulla on kaikki haluamani täällä juuri nyt. Mielestäni tämä on paras seura pelata, ehdottomasti.

Lähde: Sky Sports


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.