Mauricio Pochettino antoi brutaalin selityksen Tottenham-tähden penkitykselle: ”Emme ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin huippupuolustaja Jan Vertonghen on menettänyt avauksen paikkansa lontoolaisjoukkueen kokoonpanossa.

Belgialaistoppari on kuulunut viimeisten kausien aikana Mauricio Pochettinon avainmiehistöön, mutta ei ole esiintynyt vielä kertaakaan tämän kauden Valioliigassa. Avausottelun Aston Villaa vastaan hän joutui seuraamaan katsomosta, mutta viime viikonloppuna Manchester Cityä vastaan Pochettino otti hänet jo penkille.

Vertonghenin poissaoloja ollaan ihmetelty, minkä takia Pochettino on joutunut avaamaan tilannetta lehdistölle. Argentiinalaismanagerin mukaan 32-vuotias toppari on yksinkertaisesti Toby Alderweireldia ja Davinson Sánchezia heikompi vaihtoehto puolustuksen sydämeen.

– Yritän vain päättää ja valita joukkueeni parhaat pelaajat. Jos en peluuta jotain pelaajaa, se johtuu siitä että näen hänen edellään jonkun paremman vaihtoehdon. Se on hyvin selvää, Pochettino kertoi sunnuntain Newcastle-ottelun alla lehdistölle Evening Standardin mukaan.

– Jalkapallossa kyse on tästä päivästä ja huomisesta, ei eilisestä. Olemme joukkue, emme mikään hyväntekeväisyysjärjestö. Kyse on suorituksista ja meidän valmennustiimillä on paljon eri pelaajia joista valita.

Viime kaudella Vertonghen jäi paitsi peräti 18 ottelusta takareisivamman takia. Terveenä hän oli kuitenkin Tottenhamin tärkeimpiä pelaajia, esiintyen yhteensä 32 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.