Tottenhamin pitkäaikaisen topparin sopimus päättyy – miettii tulevaisuuttaan: ”Minun on päätettävä, mitä kieltä haluan vielä oppia”

© Kuva: Getty Images

Jan Vertonghenin sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Huhtikuussa 33 vuotta täyttävä Vertonghen on edustanut Tottenhamia jo pitkään. Belgialaistoppari saapui Tottenhamiin Ajaxista kesällä 2012 ja on kuulunut siitä lähtien joukkueen avainpelaajiin.

Vertonghen ja Tottenham eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta ja tällä hetkellä on todennäköistä, että toppari vaihtaa maisemaa ensi kaudeksi.

Vertonghen puhui tulevaisuudestaan De Kleedkamerin haastattelussa.

– Olen parhaillaan siinä tilanteessa, että kirjoitan paperille ylös hyvät ja huonot asiat vaihtoehdoistani. Minun on todella päätettävä, mitä haluan tehdä vielä urallani. Kolmen tai neljän vuoden päästä palaan todennäköisesti sinne, missä haluan asettua aloilleni, Vertonghen totesi.

– Minun on alettava ajattelemaan, missä haluan vielä asua, mitä kieltä haluan oppia ja minkälaisessa kulttuurissa haluan asua. Ja luonnollisesti myös sitä, minkälaisissa kilpailuissa haluan pelata ja mitä pokaaleja haluan voittaa. En halua katua ainuttakaan urallani tekemääni päätöstä.