Javier Hernández: Man Unitedissa pelaaminen oli ”katkeransuloista”

© Kuva: Getty Images

Meksikolaiskärki Javier ”Chicharito” Hernández, 31, myöntää ESPN:n haastattelussa, ettei hän ole luonnostaan yhtä lahjakas kuin jalkapallomaailman kirkkaimmat huiput.

Hernández uskookin, että hänen henkiset ominaisuutensa auttoivat menestymään eurooppalaisissa huippuseuroissa. Hyökkääjä ei ollut uskoa korviaan, kun hän sai kymmenisen vuotta sitten kuulla isältään Manchester Unitedin kiinnostuksesta.

– Ei mitään mahdollisuutta, isä. Sinä kiusaat minua. Yhtenä iltana pelasin videopelejä seuran kanssa, (Wayne) Rooneylla, ja kaksi päivää myöhemmin kerrot minulle, että seura haluaa hankkia minut? Kerroin hänelle: ”Ei isä, se ei ole totta – mahdotonta”, kertaa Hernández.

Hernándezin mukaan Unitedin kaltaisessa seurassa voi olla vaikea löytää tasapainoa. Toisaalta pelaamisesta haluaa nauttia, mutta voi tulla pakkomielle haluta koko ajan enemmän – tai sitten tunne, että on jo saavuttanut kaiken.

– Se on kuin katkeransuloista. Se kaikki oli mahtavaa, ja sitten koneessa kysyin itseltäni: ”Entä mitä nyt?”

Hernández viimeisteli Unitedille 37 liigamaalia. Unitedin jälkeen mies on pelannut muun muassa Real Madridin, Leverkusenin ja West Hamin riveissä.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?