Newcastle ei ole enää kiinnostunut Manchester Unitedin hylkiöstä – syynä ”aivan liian suuret” vaatimukset

© Kuva: Getty Images

Newcastle ei ole kiinnostunut hankkimaan Manchester Unitedin keskikenttäpelaajaa Jesse Lingardia, koska hänen palkkavaatimuksensa ovat ”aivan liian suuret” sen palkkarakenteelle, kertoo Telegraph.

Magpies yritti hankkia Lingardin, 29, tammikuussa lainasopimuksella, mutta se kieltäytyi maksamasta Manchester Unitedin vaatimaa 18,7 miljoonan euron lainakorvausta. Newcastlesta tuntui, että niin suuren korvauksen maksaminen neljän kuukauden diilistä olisi aiheuttanut sille isoja ongelmia jatkossa sopimusneuvotteluissa.

Newcastlen odotettiin lähtevän Lingardin perään uudestaan tämän kauden päätyttyä, kun hänen sopimuksensa Manchester Unitedissa on päättynyt, mutta Telegraphin mukaan se on ”erittäin epätodennäköistä”.

Lingard vaatii nimittäin yli 175 000 euron viikkopalkkaa sekä muhkeaa allekirjoitusbonusta.

Lisäksi Newcastle hankki jo tammikuussa useammankin kokeneen pelaajan, kuten Kieran Trippierin (31), Chris Woodin (30) sekä Dan Burnin (30), joten seuraavaksi se haluaisi nuorentaa ryhmäänsä.

Lingardista tulisi hänen vaatimillaan ehdoilla Newcastlen parhaiten palkattu pelaaja, mutta myös hänelle tulee vielä tänä vuonna mittariin 30 vuotta.

Siirto Newcastleen olisi saattanut olla todennäköisempi, jos hän olisi päässyt Magpiesiin lainalle tammikuussa. Lingard ei ole päässyt antamaan Manchester Unitedissa juurikaan näyttöjä, sillä hän on pelannut tammikuun jälkeen vain kahdessa ottelussa.

Telegraphin mukaan Lingard siirtynee seuraavaksi ulkomaille, mutta myös hänen viime kauden lainaseuransa West Ham saattaa olla kiinnostunut. Lingardin perässä on useita seuroja Italiasta.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.