Liverpool-kapteeni latoi kovia syytöksiä VAR-tuomareiden toiminnasta: ”Vääntelevät viivoja hylätäkseen maaleja”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson laukoi mielenkiintoisia syytöksiä, kun hänen lisäajan maalinsa Evertonia vastaan hylättiin kohua herättäneen VAR-tarkastuksen jälkeen Merseysiden derbyssä.

Lauantain ensimmäinen valioliigattelu päättyi dramaattisten käänteiden jälkeen 2-2-tasapeliin Goodison Parkilla.

Henderson luuli varmistaneensa Liverpoolille 3-2-voiton pelin viimeisillä hetkillä, kun hän ohjasi Sadio Manén keskityksen Jordan Pickfordin ulottumattomiin.

Riehakkaat tuuletukset osoittautuivat kuitenkin turhiksi, kun Everton pelastui tappiolta VAR:n puututtua peliin.

Videotuomareiden mielestä Mané oli joitain senttejä paitsiossa, kun Thiago pelasi pallon hänelle ennen Hendersonin viimeistelyä.

Osumaa ei täten voitu hyväksyä, mikä raivostutti Liverpoolin leiriä. Ottelun jälkeen Henderson jopa väitti, että VAR-tuomarit ”vääntelevät viivoja” hylätäkseen joitain maaleja.

– VAR-tarkastuksen jälkeen maalin oli oltava paitsio. Sitähän kaikki halusivat, Henderson harmitteli BT Sportin haastattelussa.

– Minä uskon, että he joskus vääntelevät viivoja, jotta maalit voitaisiin hylätä ja tuomita paitsioiksi. En ole varma miten he sen tekevät, mutta olen nähnyt sitä ennenkin.

– Se on harmi, ettemme saaneet voittoa. Minun mielestäni suoritus oli todella hyvä ja me ansaitsimme voittaa ottelun. Uskon Evertonin olevan meitä tyytyväisempi tasapeliin, Henderson päätti.

LUE LISÄÄ:


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.