Liverpoolin pelaajat joutuivat kovien taklausten kohteeksi, kun sarjakärki Everton taisteli Valioliigan hallitsevan mestarin kanssa 2-2-tasapelin lauantain Merseysiden derbyssä (lue lisää).

Ottelun jälkeen manageri Jürgen Klopp oli huolissaan sekä Virgil van Dijkin että Thiago Alcântaran tilanteesta, sillä kumpikin loukkasi itseään Everton-pelaajien rajussa käsittelyssä.

Pelin avauskympin aikana Everton-maalivahti Jordan Pickford ryntäsi jalat edellä van Dijkin kimppuun kulmapotkun jälkitilanteessa. Hollantilaistopparin polvi vääntyi ikävännäköisesti, eikä hän kyennyt jatkamaan ottelua.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp latasi suorat sanat Everton-tasapelin VAR-tuomioista: ”Selkeä rangaistuspotku”

Klopp ei osannut antaa tarkkaa arvioita van Dijkin loukkaantumisen vakavuudesta, mutta tilanne ei saksalaisluotsin mukaan vaikuttanut lupaavalta.

– En tiedä [miten vakava loukkaantuminen on kyseessä], mutta hänen vointinsa ei ole hyvä, Klopp kertoi ottelun jälkeen lehdistölle.

Virgil van Dijkin ilme kertoo kaiken. Kuva: Getty Images

– Virgil pelasi meille ties kuinka monta ottelua putkeen. Hän pelasi kivun kanssa, hän pelasi vaikka hänellä olisi ollut mikä, mutta nyt hän ei kyennyt jatkamaan. Se ei ole hyvä.

[readmore from=Everton]

Van Dijkin lisäksi Thiago kertoi loukanneensa itseään Everton-hyökkääjä Richarlisonin ruman taklauksen yhteydessä. Brassilaituri syöksyi napit edellä päin Thiagon jalkoja hieman ennen täyttä aikaa ja näki tilanteen jälkeen ansaitusti punaista.

– Kun poistuimme kentältä, Thiago sanoi minulle, että hän uskoi loukkaantuneensa Richarlisonin taklauksesta. Meidän pitää selvittää, pitääkö hänen väitteensä paikkaansa vai ei. Pelaaja oli tätä mieltä, joten meidän on tarkistettava tilanne.

– Me menetimme yhden pelaajan Virgilin kohdalla, ja mahdollisesti toisen pelaajan (Thiagon) sen ulosajon yhteydessä. Tämä ei ollut meidän päivämme, Klopp päätti.