Jürgen Klopp avasi Virgil van Dijkin tilannetta – myös toinen Liverpool-pelaaja loukkaantui Evertonia vastaan

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin pelaajat joutuivat kovien taklausten kohteeksi, kun sarjakärki Everton taisteli Valioliigan hallitsevan mestarin kanssa 2-2-tasapelin lauantain Merseysiden derbyssä (lue lisää).

Ottelun jälkeen manageri Jürgen Klopp oli huolissaan sekä Virgil van Dijkin että Thiago Alcântaran tilanteesta, sillä kumpikin loukkasi itseään Everton-pelaajien rajussa käsittelyssä.

Pelin avauskympin aikana Everton-maalivahti Jordan Pickford ryntäsi jalat edellä van Dijkin kimppuun kulmapotkun jälkitilanteessa. Hollantilaistopparin polvi vääntyi ikävännäköisesti, eikä hän kyennyt jatkamaan ottelua.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp latasi suorat sanat Everton-tasapelin VAR-tuomioista: ”Selkeä rangaistuspotku”

Klopp ei osannut antaa tarkkaa arvioita van Dijkin loukkaantumisen vakavuudesta, mutta tilanne ei saksalaisluotsin mukaan vaikuttanut lupaavalta.

– En tiedä [miten vakava loukkaantuminen on kyseessä], mutta hänen vointinsa ei ole hyvä, Klopp kertoi ottelun jälkeen lehdistölle.

Virgil van Dijkin ilme kertoo kaiken. Kuva: Getty Images

– Virgil pelasi meille ties kuinka monta ottelua putkeen. Hän pelasi kivun kanssa, hän pelasi vaikka hänellä olisi ollut mikä, mutta nyt hän ei kyennyt jatkamaan. Se ei ole hyvä.

Van Dijkin lisäksi Thiago kertoi loukanneensa itseään Everton-hyökkääjä Richarlisonin ruman taklauksen yhteydessä. Brassilaituri syöksyi napit edellä päin Thiagon jalkoja hieman ennen täyttä aikaa ja näki tilanteen jälkeen ansaitusti punaista.

– Kun poistuimme kentältä, Thiago sanoi minulle, että hän uskoi loukkaantuneensa Richarlisonin taklauksesta. Meidän pitää selvittää, pitääkö hänen väitteensä paikkaansa vai ei. Pelaaja oli tätä mieltä, joten meidän on tarkistettava tilanne.

– Me menetimme yhden pelaajan Virgilin kohdalla, ja mahdollisesti toisen pelaajan (Thiagon) sen ulosajon yhteydessä. Tämä ei ollut meidän päivämme, Klopp päätti.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.