Jürgen Klopp latasi suorat sanat Everton-tasapelin VAR-tuomioista: ”Selkeä rangaistuspotku”

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp ei ollut tyytyväinen näkemäänsä tuomarityöskentelyyn, kun Liverpool jäi Evertonin vieraana 2-2-tasapeliin lauantain Merseysiden derbyssä (lue lisää).

Ottelun avauskympillä Virgil van Dijk joutui jättämään kentän Everton-maalivahti Jordan Pickfordin ruman taklauksen seurauksena. Tilanteesta ei kuitenkaan seurannut  rangaistuspotkua tai punaista korttia, koska tilanne liputettiin paitsioksi.

Kloppin mielestä Evertonin ei olisi pitänyt selvitä tilanteesta ilman rangaistusta, vaikka linjatuomarin lippu nousikin pystyyn.

– Se oli näkemäni perusteella selkeä rangaistuspotku, Klopp sanoi lehdistölle.

Jordan Pickford hyppäsi jalat edellä Virgil van Dijkin jalkoihin. Kuva: Getty Images

– Lippu nousi sen jälkeen paitsion merkiksi. Minusta tilanteen olisi voinut silti katsoa uudelleen. Meillä ei kuitenkaan ole vaikutusvaltaa siihen, joten mitä voin sanoa? Tuo ei oluut taklaus, jonka maalivahti voi tehdä.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp avasi Virgil van Dijkin tilannetta – myös toinen Liverpool-pelaaja loukkaantui Evertonia vastaan

VAR astui kuvioihin myös pelin lisäajalla, kun Liverpool-kippari Jordan Hendersonin tekemä 3-2-maali hylättiin erittäin niukan paitsiotuomion vuoksi.

Maalin syöttänyt Sadio Mané nojasi VAR-tuomariston mielestä liikaa linjan väärälle puolelle, kun Thiago pelasi pallon hänelle rangaistusalueen sisällä.

– Olen oikeasti VAR:n suuri fani, Klopp jatkoi.

– [Viime kaudella] Aston Villan vieraana [meiltä hylättiin maali koska] pelaajamme kainalo oli paitsiossa. Nyt kainaloa ei kuitenkaan ollut paitsiossa. Kaikki sanovat minulle, että se ei ollut paitsio, mutta se ei paranna fiilistäni.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.