32-vuotiaan Liverpoolin ex-puolustajan elämä muuttui hetkessä – sai lääkäriltä karun diagnoosin: ”Tämä tapahtuu yhdelle miljoonasta”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin entiseltä puolustajalta José Enriqueltä, 32, leikattiin hiljattain aivokasvain.

Nyt Enrique kertoo seuran verkkosivuilla hetkestä, jolloin oireet alkoivat. Hän oli tuolloin syömässä veljensä ja Brightonin managerin Chris Hughtonin kanssa.

– Olin illallisella ja sanoin veljelleni ”En näe kunnolla, valo häiritsee minua paljon, enkä tunne oloani kovin hyväksi”. Joten lopetimme illallisen siihen, ja seuraavana päivänä näköni alkoi hieman sumentua, Enrique kertaa.

Myöhemmin mies alkoi nähdä kaiken kahtena eikä kyennyt kävelemään kunnolla. Sen jälkeen hän päätyi lontoolaissairaalaan tutkimuksiin ja lääkäri kertoi huonot uutiset.

– Kasvain oli lähellä vasemman silmäni hermoja, ja siksi en nähnyt kunnolla. Se ei ole tavallista, tällainen kasvain löytyy normaalisti selästä tai selkärangasta. Kyse oli siitä, että tämä tapahtuu enemmän tai vähemmän yhdelle miljoonasta.

Lääkäri sanoi Enriquelle, ettei kasvain voi levitä, mutta se oli hyvin aggressiivinen. Se oli lisäksi hankalassa paikassa, sillä tärkeimmät verisuonet olivat aivan sen takana. Lääkäri varoitti Enriquetä siitä, ettei hän jatkossa välttämättä näe enää samalla tavalla kuin aiemmin.

Leikkauksesta toipuva Enrique paljastaa, että hänellä on edelleen paljon ongelmia jokapäiväisessä elämässä. Esimerkiksi vessassa käynti, hampaiden pesu ja käveleminen tuottavat hänelle vaikeuksia.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?