Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu perjantain ja lauantain välisenä yönä, kello 01:00 Suomen aikaa.

Useat pelaajat ovat vaihtaneet maisemaansa talven aikana, mutta Valioliigan huippuseuroilta ei enää isoja siirtoja odoteta Deadline Dayn loppuhetkillä. Näin ainakin kertovat joukkueiden käskyttäjät.

Liverpoolin saksalaismanageri Jürgen Klopp suositteli toimittajia lähtemään suoraan kotiin perjantain lehdistötilaisuudesta, sillä liikettä ei ole odotettavissa suuntaan eikä toiseen.

– Sisään, ei ketää. Ulos, ei mitään mistä ainakaan minä olisin kuullut. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei mitään tapahtuisi. Voitte lähteä Melwoodista tämän lehdistötilaisuuden jälkeen rauhoittumaan ja nauttimaan illastanne, tai mennä jonnekin muualle missä on jännittävämpää. Luvassa on hiljainen iltapäivä!, Klopp kertoi lehdistölle.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta kertoi myös olevansa tyytyväinen nykyiseen joukkueeseensa Pablo Marín ja Cédric Soaresin vahvistettua Tykkimiesten alakertaa.

– Olemme yrittäneet olla aktiivisia siirtomarkkinoilla korjataksemme niitä ongelmia, joiden kanssa me olemme viime viikkojen aikana kamppailleet. Löysimme kaksi pelaajaa joiden me uskomme olevan hyvin käyttökelpoisia parannuksia tälle joukkueelle, ottaen huomioon seuran voimavarat, ja olemme tyytyväisiä siihen mitä saimme aikaan, Arteta kertoi.

[readmore from=siirtouutiset]

Arsenalin paikallisvihollinen Tottenham toi myös kahdet uudet kasvot Pohjois-Lontooseen tammikuun aikana, kun Gedson Fernandes ja Steven Bergwijn siirtyivät José Mourinhon alaisuuteen. Portugalilaisvalmentaja toivoisi kuitenkin vielä uutta kärkimiestä loukkaantuneen Harry Kanen tilalle.

– Olen tyytyväinen, mutta kyllä, asiat olisivat paremmin uuden kärkimiehen avulla. Me tarvitsisimme uuden keskushyökkääjän kohdataksemme suuret haastemme paremmalla joukkueella kolmessa eri kilpailussa. Mutta haluamme tehdä asiat niin, ettemme vain korjaa huomisen tai ylihuomisen ongelmia, vaan niin että asiat olisivat hyvin myös pitkällä tulevaisuudessa, Mourinho kertoi.

Yksi Tottenhamin kohdelistan hyökkääjänimistä on Chelsean ranskalaiskärki Olivier Giroud. Joukkueen päävalmentaja Frank Lampard on kuitenkin kieltänyt pelaajan lähdön, sanoen samaa saapuvista pelaajista.

– Kuten tiedämme, hän (Giroud) on herättänyt paljon kiinnostusta, ja sanoimme alusta asti että hän voisi lähteä jos kaikki osuisivat meidän puolestamme nappiin. Hän on ollut nuhteeton kaiken tämän suhteen, ja minulla on paljon arvostusta häntä kohtaan. Mutta vaikka halusin tuoda pelaajia sisään, sitä ei ole tapahtunut. Ketään [ei ole siirtymässä] sisään eikä ulos, Lampard tiivisti.

Pep Guardiola ei myöskään kaavaile viime hetkien vahvistuksia. Manchester City ei ole hankkinut tammikuussa yhtään uutta pelaajaa, mutta Guardiolalla on vahva luotto hänen omaan miehistöönsä.

Everton-manageri Carlo Ancelotti ei odota viime hetkien siirtoja Goodison Parkilla, eikä aio päästää Barcelonaan huhuttua Richarlisonia lähtemään kesken kauden.

Manchester United etsii huhujen mukaan vielä uutta hyökkääjää Marcus Rashfordin loukkaantumisen takia. Ole Gunnar Solskjær kommentoi Manchester Unitedin Dealine Day -suunnitelmia kuitenkin melko pessimistiseen sävyyn (lue lisää).

Lähde: Sky Sports

SEURAA DEADLINE DAYN TAPAHTUMIA REAALIAIKAISESTI TÄÄLTÄ