José Mourinho aikoo täyttää makedonialaistoimittajan edesmenneen isän hartaan toiveen

© Kuva: Getty Images

Makedoniaan joukkueensa kanssa FC Shkendija -Eurooppa-liigan karsintaotteluun matkaava Tottenham-manageri José Mourinho aikoo toteuttaa paikallisen toimittajan hartaan toiveen vierasreissun yhteydessä.

Mourinho palasi etäyhteydellä järjestettyyn lehdistötilaisuuteen kuultuaan makedonialaistoimittajan olleen pahoillaan, kun hän ei ehtinyt jutella portugalilaisvalmentajalle. Toimittajalla oli erityinen toive esitettävänä Mourinholle.

Toimittaja selitti, kuinka hänen edesmennyt isänsä oli suuri Mourinhon ihailija. Isä oli sanonut toimittajapojalleen, että tämän on otettava yhteiskuva Mourinhon kanssa, mikäli he koskaan tapaavat toisensa.

– Alkajaisiksi, terveiset isältäni, joka on nyt taivaassa. Kerran, kun isäni oli hyvin sairas, hän käski minua ottamaan yhteiskuvan kanssasi, jos tapaan sinut. Hän kunnioitti sinua valtavasti, toimittaja selitti Mourinholle.

– Jos sallit minulle kuvan kanssasi, kehystän sen ja vien sen hänen ikuiselle leposijalleen. Jos ottelu menee sinun ja joukkueesi kannalta hyvin, suotko minulle sen?

Mourinho puolestaan vastasi, että kuva tullaan järjestämään ottelun tuloksesta riippumatta.

– Kuvalla ei ole mitään tekemistä tuloksen kanssa. Kuva on sovittu, me teemme sen, Mourinho vastasi.

– Jos voit tavata meidät ennen ottelua tai hotellilla, se olisi ehkä helpompaa. Jos se tapahtuu ottelun jälkeen, me teemme sen ottelun jälkeen. Tuloksella ei ole väliä.

– Kuvan ottaminen on minun iloni ja kunnianosoitukseni isällesi. Kunnioitan valtavasti sitä, että isäsi on ajatellut minusta niin vahvasti. En ansaitse sitä, mutta kiitän siitä todella paljon.

FC Shkendija isännöi Tottenhamia torstai-iltana.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.