José Mourinho uskoo Tottenhamin vahvistuvan vielä siirtoikkunan aikana – otti kantaa myös Dele Allin tilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageri José Mourinho uskoo joukkueensa vielä vahvistavan hyökkäysosastoaan tämän siirtoikkunan aikana. Spursilla on tällä hetkellä käytössään käytännössä vain yksi puhdas hyökkääjä, Harry Kane.

Lontoolaisseuraan on yhdistetty siirtoikkunan aikana muun muassa Bournemouthin Joshua King, Napolin Arkadiusz Milik sekä Torinon Andrea Belotti.

– Olen optimistinen [viitaten uuteen hyökkääjään], mutta enemmän tykkään siitä, että teemme kaikkemme sen eteen. Me joko onnistumme, tai emme onnistu. Seura tekee kaikkensa uuden hankinnan eteen, ja se on minulle tärkeintä, Mourinho totesi Sky Sportsille.

Spursin monivuotisen keskikenttäpelaajan Dele Allin kohdalla siirtohuhut ovat voimistuneet viime aikoina. Englannin maajoukkueessakin esiintynyt Alli ei ole mahtunut viime otteluissa edes joukkueen kokoonpanoon.

Portugalilaismanageri ei osannut vielä sanoa, mahtuuko englantilainen myöskään torstaina Spursin kokoonpanoon Eurooppa-liigan pkarsintavaiheen viimeisessä ottelussa Maccabi Haifaa vastaan.

– En pysty vahvistamaan, pelaako hän huomenna. Mutta en voi myöskään vahvistaa, että hän ei pelaisi. Voin vain sanoa, että hän on ollut ammattimainen. Arvostan häntä todella paljon, Mourinho totesi.

– Hän on harjoitellut hyvin, ja minä ja pelaajat arvostamme häntä. Joten on mahdollista, että hän pelaa huomenna, portugalilainen päätti.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.