José Mourinho vaatii Englannin maajoukkueluotsilta selityksiä: ”Me kaikki tiedämme, että Sterling pelaa lauantaina”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho haluaa Gareth Southgaten selittävän, miksi Manchester Cityn Raheem Sterling vetäytyi Englannin maajoukkueesta aiemmin tällä viikolla.

Sterling, 25, osallistui perjantaina Cityn harjoituksiin, vaikka hänet lähetettiin maanantaina Southgaten luotsaamasta maajoukkueesta kotiin pohjevammaan vedoten.

Cityn tähtilaituri ei pelannut viime viikon sunnuntaina Belgian vieraana eikä viime keskiviikkona Wembleyllä Islantia vastaan. Mourinho on kuitenkin varma, että Sterling nähdään kentällä lauantaina, kun Tottenham isännöi Cityä Valioliigassa.

Mourinho toivoo Southgaten tarkentavan, kenestä hän puhui, kun maajoukkueluotsi sanoi, että seuravalmentajat painostavat vähentämään pelaajien vastuuta Englannin paidassa. Hänestä eri joukkueita kohdellaan eri tavalla.

– Tietysti me kaikki tiedämme, että Sterling pelaa [lauantaina], kommentoi Mourinho The Guardianin mukaan.

– Eric Dier ei pelannut Tottenhamin kahdessa seuraavassa ottelussa, kun hän lähti viime kuussa maajoukkueesta loukkaantuneena. Hän ei pelannut Valioliigassa ja Eurooppa-liigassa. Hän tarvitsi pari viikkoa aikaa toipua, ja Raheem tulee pelaamaan huomenna. Minusta Garethin pitäisi selittää nämä pienet yksityiskohdat meille kaikille.

– Minusta ainoa ongelma on se, että kaikkia tulisi kohdella samalla tavalla, ei vain joitain [joukkueita].