José Mourinho pöyristyi: ”Oletteko tosissanne? Heillä oli 48 tuntia aikaa valmistautua”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin luotsi José Mourinho antoi paljonpuhuvan kommentin, kun häneltä kysyttiin keskiviikon vastustajan Fulhamin lyhyestä valmistautumisajasta.

Alun perin Aston Villan ja Tottenhamin oli määrä kohdata keskiviikkona, mutta ottelu siirrettiin myöhempään ajankohtaan Villan koronatapausten takia. Sen sijaan Spurs isännöi nyt Fulhamia kamppailussa, joka piti pelata jo 30. joulukuuta, mutta päätettiin siirtää vain tunteja ennen alkuvihellystä.

Mourinholta tiedusteltiin Fulham-ottelun alla, onko hyväksyttävää, ettei Fulhamille jäänyt paljon valmistautumisaikaa otteluohjelman muutosten takia.

– Oletteko tosissanne? Heillä oli 48 tuntia aikaa valmistautua tähän peliin. Kuulkaa, minä sain kuulla kaksi tuntia ennen pelin alkua, ettemme kohtaa heitä, Mourinho vastasi Sky Sportsin mukaan.

Portugalilainen muistutti, ettei ottelujen järjestyksen muuttaminen ole erityisen merkittävä asia, sillä jokainen joukkue pelaa joka tapauksessa 19 ottelua kotona ja 19 vieraissa.

– Jotta autamme Valioliigaa päättymään asianmukaisesti, mielestäni se on ratkaisu, joka meidän kaikkien on hyväksyttävä positiivisena ratkaisuna.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.