Itseään ”yhtenä lajin tärkeimpänä managerina” pitävä José Mourinho on antanut tiukan vastauksen kaikille niille kriitikoille, jotka kyseenalaistavat hänen valmennusmetodejaan Tottenhamin peräsimessä.

Chelsean, Real Madridin ja Manchester Unitedin entinen huippuvalmentaja on joutunut kovan kritiikin kohteeksi tällä kaudella.

Portugalilaisen luotsaama Tottenham on kärsinyt epäjohdonmukaisuudesta ja pudonnut pois sekä Eurooppa-liigasta, FA Cupista että Valioliigan mestaruustaistosta.

Mourinhon miehistö pelaa kuitenkin ensi kuussa Liigacupin finaalissa ja taistelee yhä paikasta Valioliigan neljän parhaan joukosta.

[readmore from=Tottenham]

Kun 58-vuotiaalta arvuuteltiin, miten hänellä on ollut tapana suhtautua kriitikoihin pitkän ja menestyksekkään valmentajauransa aikana, vastasi hän nokkelalla vertauksella:

– En usko, että kukaan keskustelisi rakettitieteestä NASA:n kavereiden kanssa, totesi Tottenham-luotsi Game on with Mourinho –virtuaalitilaisuudessa perjantaina.

– He luulevat, että he voivat puhua jalkapallosta yhdelle lajin tärkeimmistä managereista. Sitä on jalkapallon kauneus. Olen tottunut siihen. Arvostan sitä. Joten minua ei haittaa lainkaan.