Ole Gunnar Solskjær myöntää: Man Unitedin pitkäaikaisen pelaajan tulevaisuus on auki

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær myöntää, ettei ole varma, jatkaako hyökkäävä keskikenttäpelaaja Juan Mata seurassa tätä kautta pidempään.

Mata, 32, on edustanut Unitedia tammikuusta 2014 lähtien siirryttyään seuraan Chelseasta noin 45 miljoonalla eurolla.

Hän on pelannut manchesterilaisten paidassa 265 ottelua tehden niissä yhteensä 50 maalia ja syöttäen 47, mutta noista peleistä vain kymmenen on ollut tällä kaudella ja hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä.

Huhujen mukaan Mata saattaa palata kauden päätyttyä tai jopa jo tässä kuussa kotimaahansa Espanjaan ja Valenciaan, jota hän edusti aiemmin urallaan neljän kauden ajan.

Solskjær myönsi, että hän ei voi taata Matalle vakinaista peliaikaa, vaikka espanjalaiskonkari on yhä hänen mielestä tärkeä osa pukuhuonetta. Norjalaisluotsi ei myöskään kiistänyt Matan mahdollista lähtöä, kun häneltä kysyttiin asiasta lehdistötilaisuudessa.

– Juanin kohdalla päätös on todella vaikea joka kerta. Kaikki tietävät, kuinka laadukas pelaaja hän on. Jos hän pelaa, hän tekee maaleja, kuten on tälläkin kaudella tehnyt, sanoi Solskjær Goalin mukaan.

– Mutta meillä on myös muita pelaajia, jotka ovat esiintyneet hänen paikallaan hyvin. Mason [Greenwood] on pärjännyt hyvin sillä paikalla, Paul [Pogba] tällä hetkellä.

– Tämä on yksi niistä keskusteluista, joita käyn jatkuvasti. Häntä on vaikea jättää ulkopuolelle, mutta valitettavasti hän on tällä hetkellä siinä pisteessä, joten päätöstä ei ole vielä tehty.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.