Chelsea saattaa toteuttaa topparihankintansa vaihtokaupan kautta

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan hallitseva mestari Chelsea on pitänyt siirtomarkkinoilla toistaiseksi matalaa profiilia. Tiistaina kuitenkin kerroimme, että lontoolaisseura tavoittelee siirtomarkkinoita verrattain isoa kalaa, 22-vuotiasta Ranskan maajoukkuetoppari Jules Koundéa.

Guardianin mukaan Chelsea on jo ollut yhteydessä Koundén nykyiseen seuraan Sevillaan siirron tiimoilta. Chelsea ei kuitenkaan ole valmis maksamaan puolustajasta hänen sopimuksensa ulosostosummaa 80 miljoonaa euroa.

Niinpä Guardianin ja siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan Chelsea saattaa harkita Sevillan kanssa myös vaihtokauppaa ainakin osaksi kaupankäyntiä. Tässä tapauksessa toiseen suuntaan matkaisi luultavasti 26-vuotias Kurt Zouma, joka on niin ikään keskuspuolustaja. Myös Antonio Rüdigerin Chelsea voi olla valmis myymään kassaa kartuttaakseen, jos sopiva tarjous tulee. Rüdigerin sopimusta on jäljellä enää vuosi.

Jules Koundén siirto Valioliigaan on ollut muhimassa jo pidempään. Viime kesänä Manchester City teki hänestä 55 miljoonan euron tarjouksen, jonka Sevilla kuitenkin torppasi. Tänä kesänä Tottenham puolestaan tavoitteli Koundéa tosissaan ja oli jo pitkällä neuvotteluissa Sevillan kanssa, mutta puolustaja itse sanoi tälle siirrolle ”kiitos ei”.

Koundén kerrotaan jo sopineen alustavasti Chelsean kanssa vuoteen 2026 ulottuvasta sopimuksesta, joten kaikki riippuu nyt siitä, löytävätkö Chelsea ja Sevilla korvauksesta sovun.