Liverpool nousi maanantaina kolmanneksi joukkueeksi yhdeksään pisteeseen Leicesterin ja Evertonin rinnalle, kun se pani pisteen Arsenalin orastavalle voittoputkelle maalein 3-1 (lue raportti). Neljäs puhtaan pelin joukkue on Aston Villa, joka on kuitenkin pelannut vasta kaksi ottelua.

Sky Sportsin studiossa ottelua analysoi Manchester Unitedin pelaajaikoni Roy Keane, jonka viestin Liverpoolin manageri Jürgen Klopp taisi ymmärtää tai kuulla väärin. Sen verran intohimoisesti Klopp puolusti joukkueensa esitystä Keanen kritiikiksi tulkitsemiltaan arvioilta.

Klopp kuuli Keanen sanoneen, että Liverpoolilla oli ”löysiä” hetkiä Arsenal-ottelussa. Näin hän vastasi, kun häneltä kysyttiin, mistä hän Liverpoolin peliesityksessä piti:

– Kaikesta! Sanoiko herra Keane, että meidän esityksemme oli tänään löysä?

Keane puuttui tässä vaiheessa asiaan ja selvensi sanomaansa.

– Luulen, että Liverpool antoi Arsenalille yhden tai kaksi maalipaikkaa ja he ovat siihen pettyneitä, Keane tarkensi.

Sitten Klopp antoi todella palaa:

– Voitko väittää, että esityksemme oli tänään löysä? En ole varma, kuulinko oikein, mutta ehkä hän puhui jostain toisesta pelistä, sillä tämä peli se ei voinut olla. Anteeksi, se on uskomaton kuvaus tästä ottelusta.

– Peliesityksemme oli täysin poikkeuksellinen, eikä siinä ollut mitään löysää. Ei yhtään mitään. Olimme ensimmäisestä sekunnista lähtien niskan päällä huippuvireistä joukkuetta vastaan, mutta vastahyökkäyksien takia pitää olla tarkkoina.

Alisson joutui tekemään yhden torjunnan. Arsenal sai pelattua pallon linjan taakse kaksi kertaa. Emme voi välttää niitä tilanteita, mutta sitä varten on maalivahti. Kuitenkin pelaamamme jalkapallo oli loistavaa. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tästä pelistä.

Sananvaihto jatkui edelleen kiivaana Keanen puolustaessa sanomisiaan.

[readmore from=Liverpool]

– Sanoin, että pelissä oli löysiä hetkiä, mutta että joukkueesi oli erinomainen. Olen ainoastaan kehunut joukkuetta, enkä ole varma, kuulitko minua oikein, Keane sanoi.

– Kuulin vain sanan ”löysä”, joten ajattelin sinun katsoneen väärää ottelua, Klopp vastasi.

– Sinun pitää katsoa loputkin, Keane kuittasi.

– Katson, sataprosenttisen varmasti, Klopp lupasi.

Kun Kloppin haastattelu oli päättynyt, Keane antoi arvionsa Kloppin puheista:

– Hän taitaa olla erittäin herkkä? Ajattele, jos he olisivat hävinneet pelin.

Jürgen Kloppin haastattelu on katsottavissa allanäkyvästä klipistä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
🗣️ "Did Mr Keane say it was a sloppy performance? Maybe he is speaking about another game..." 👀

Jurgen Klopp v Roy Keane 🍿