Liverpoolin manageri Jürgen Klopp myöntää, että hänen joukkueensa ”ansaitsi hävitä” keskiviikkoillan 0-2-tappio-ottelun Atalantaa vastaan Mestarien liigassa (lue otteluraportti).

Tappio oli Kloppin suurin koskaan Anfieldilla Liverpoolin managerina (lue lisää). Saksalaisluotsin joukkue oli kesy isäntä vierailevalle Atalantalle, sillä se ei saanut aikaiseksi yhtäkään laukausta kohti maalia.

Klopp kierrätti joukkuettaan runsaasti, kun teini-ikäiset Rhys Williams, Curtis Jones ja Neco Williams olivat kaikki avauksessa. Andrew Robertson, Diogo Jota ja Roberto Firmino aloittivat penkiltä, mutta eivät onnistuneet pelastamaan joukkuetta tappiolta.

Serie A:n huippuseura hävisi viime kierroksella Liverpoolille peräti 0-5-lukemin. Nyt italialaisjoukkue teki kaksi maalia viiden minuutin sisään ottelun toisella puoliajalla ja haki Anfieldilta makean revanssin pitääkseen pudotuspelihaaveensa hyvin elossa. Ottelun lopputulos oli Kloppin mukaan ansaittu.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp iloinen kannattajien paluusta – yksi seikka aiheuttaa kuitenkin parranpärinää: ”En ymmärrä sitä”

– Tämä ei ollut hyvä peli. Kumpikaan joukkue ei luonut kovinkaan montaa maalipaikkaa, kunnes he tekivät maalinsa, Klopp saneli ottelun jälkeen BT Sportille.

– Ansaittu häviö hankalasta pelistä. Erotuomari ei viheltänyt paljoa ja se teki pelistä entistä hankalamman kummallekin joukkueelle. Tahti oli uskomattoman intensiivinen ja silloin kaipaa pieniä taukoja.

[readmore from=Jürgen-Klopp]

– Kun ensimmäinen jakso on takana, olet yleensä päässyt hyvin rytmiin mukaan. Niille, jotka eivät kuitenkaan olleet pelanneet hetkeen, tämä otti todella koville. Me emme päässeet mukaan peliin.

– Meillä oli hyviä hetkiä, mutta ei todellisia maalipaikkoja. Näin voisi käydä muillekin joukkueille. Nyt pyydätte meitä pelaamaan seuraavan ottelun kello 12:30 lauantaina. Se on melkein kuin rikos.

– Sillä ei ole mitään tekemistä lopputuloksen kanssa, mutta onnittelut kuitenkin teille. Peukut pystyyn, ettei [silloin tule lisää] loukkaantumisia. Me menemmme taas, Klopp päätti.