Jääkö Liverpool rannalle ensi kauden Mestarien liigasta? Näin Jürgen Klopp kommentoi

© Kuva: Getty Images

Real Madrid pudotti Liverpoolin Mestarien liigan puolivälierissä yhteismaalein 3–1, ja on mahdollista, ettei Jürgen Kloppin miehistöä välttämättä nähdä ollenkaan ensi kauden Mestarien liigassa.

Hallitseva liigamestari Liverpool on Valioliigassa vasta kuudentena ja joutuu tekemään täyden päivätyön noustakseen neljän parhaan joukkoon.

– Emme ole typeriä. Haluamme sen, mitä me ansaitsemme. Jos me emme ansaitse sitä 100-prosenttisesti, sitten kunnioitamme tilannetta, Klopp kommentoi.

Saksalaiselta kysyttiin suoraan, riittääkö hänellä uskoa Mestarien liigan paikkaan.

– Sillä ei ole mitään tekemistä uskon kanssa. Minulla on luontaisesti uskoa, mutta se ei tarkoita, että me päädymme sinne. Tiedämme, montako pistettä meillä on, miltä sarjataulukko näyttää ja mikä on tilanne. Meidän ei tarvitse puhua siitä kovinkaan paljon.

– Jos haluamme (Mestarien liigaan), sitten meidän on pelattava todella hyvää jalkapalloa, mitä teimme tänään. Jos kuitenkin haluamme selviytyä jatkoon, meidän pitäisi sen lisäksi viimeistellä tilanteet.

Kloppin mukaan Liverpoolin pelit eivät ole sujuneet huonosti. Joukkue pelasi hyvin Aston Villaa ja Arsenalia vastaan, mutta ensimmäinen kohtaaminen Real Madridia vastaan oli kehno.

– Tänään emme kuitenkaan olleet huonoja. Meidän on jatkettava eteenpäin ja taisteltava. Haluamme mukaan Mestarien liigaan ensi vuonna. Meidän on kuitenkin napattava enemmän pisteitä kuin moni muu joukkue.

Lähde: Liverpool Echo


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?