Jürgen Klopp kertoi, miksi hän ei ole suostunut Bayern Münchenin kosiskeluihin

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että hän on hylännyt useamminkin Bayern Münchenin tarjouksen siirtyä Saksan suurseuran päävalmentajaksi.

Telegraphin tietojen mukaan Bayern on kysynyt Kloppia peräsimeensä joka kerta viimeisten kuuden vuoden aikana, kun se on vaihtanut päävalmentajaa.

Klopp on luotsannut Liverpoolia lokakuusta 2015 lähtien, ja hän solmi hiljattain seuran kanssa kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen.

Liverpool on voittanut tällä kaudella jo liigacupin, mutta se taistelee yhä Valioliigan, Mestarien liigan ja FA Cupin mestaruuksista.

Kloppilta kysyttiin lehdistötilaisuudessaan, miten hän pysyttelee optimistisena, kun Liverpoolilla on menossa kenties yksi seurahistoriansa upeimmista kausista, mutta 90 pisteen saavuttaminen ei todennäköisesti tuo sille Valioliigan mestaruutta, koska Manchester City on sitä kolme pistettä edellä, kun kaksi kierrosta on pelaamatta.

Saksalaisvalmentaja sanoi, että hän ei vaihtaisi työpaikkaansa mihinkään muuhun seuraan.

– Mihin seuraan minun pitäisi mennä, jotta tilanne olisi erilainen? Kertokaa minulle. Voin vain kysyä, onko Pep [Guardiola] kyllästynyt kaikkeen siihen voittamiseen ja voinko minä ottaa hänen paikkansa Cityssä. Sekö on ideana? Se ei toimisi, en haluaisi sitä.

– Olisin voinut mennä Bayernin muutaman kerran. Olisin voinut voittaa elämässäni enemmän mestaruuksia. Olen aika varma siitä, ainakin minulla olisi ollut hyvä mahdollisuus siihen. En tehnyt sitä. Minulla oli sopimus täällä, enkä ikinä tehnyt sitä.

– Maailma ei ole täynnä voittajia. Maailma on täynnä yrittäjiä, toivottavasti. Minä olen yrittäjä ja välillä voitan jotain muiden ihmisten kanssa. Olen tyytyväinen siihen.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.