Sky Sports: Frank Lampard haluaa Chelseaan uuden maalivahdin – tarjolla kolme ehdokasta

© Kuva: Getty Images

Brittimedia Sky Sportsin mukaan Chelsean manageri Frank Lampard haluaa seuraan uuden maalivahdin kesän siirtoikkunan aikana. Englantilaismanageri ei ole vakuuttunut Kepa Arrizabalagan otteista.

Brittilehden mukaan ainakin muutama espanjalaisseura on kiinnostunut Arrizabalagan hankkimisesta. Chelsea hankki espanjalaisvahdin toissa kesänä hurjalla 71 miljoonalla punnalla Athletic Bilbaosta.

Sky Sportsin mukaan Chelsea haluaa vahvistaa maalivahtiosastoaan Jan Oblakilla (Atletico Madrid), Nick Popella (Burnley) tai Andre Onanalla (Ajax).

Madridilaisseura on ilmoittanut, että Oblak ei ole myytävänä. Chelsean tulisi siis maksaa hänestä 110 miljoonan punnan ulosostohinta, eikä sekään toki vielä takaisi siirtymistä Lontooseen. Onana puolestaan saattaisi lähteä halvemmalla. Ajax kuuntelee hänestä tarjouksia, ja mies itse on ilmoittanut haluavansa pelata Valioliigassa.

Englannin maajoukkueessakin debytoinut Pope pelasi loistavan kauden Burnleyn paidassa. Pope pelasi peräti 15 nollapeliä kauden aikana Valioliigassa.

Chelsea päästi kuluneella valioliigasesongilla peräti 54 maalia. Se oli eniten sarjan kärkikymmeniköstä.

Kokenut Willy Caballero oli lontoolaisseuran maalilla sunnuntaina, kun Chelsea varmisti paikkansa Mestarien liigassa kotivoitolla Wolverhamptonista. Hänen odotetaan olevan maalilla myös tulevana lauantaina, kun Chelsea kohtaa Arsenalin FA Cupin finaalissa.