Frank Lampard on vahvistanut, ettei Kepa Arrizabalaga avaa Chelsean maalilla joukkueen seuraavassa ottelussa. Lontoolaisseura kohtaa keskiviikkona Barnsleyn Englannin liigacupissa, ja tolppien väliin astuu silloin kakkosvahti Willy Caballero.

Lampard kertoi tehneensä päätöksen jo ennen sunnuntain Liverpool-tappiota, jossa Sadio Mané teki helpon maalin Kepan karmaisevasta harhapassista. Englantilaisluotsin mukaan virhealtis espanjalaisvahti tarvitsee henkistä tukea päästäkseen takaisin parhaimmalle tasolleen.

– Willy Caballero pelaa [keskiviikkona Barnsleya vastaan]. Tein sen päätöksen jo ennen tätä päivää. Meidän on vain jatkettava työskentelemistä. Kukaan ei tee tahallaan virheitä jalkapallossa, Lampard kertoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Meidän on yritettävä antaa Kepalle lisää itsevarmuutta, koska maalivahdit luottavat siihen. Se harhasyöttö oli selkeä virhe häneltä, hän myöntää sen itsekin, Lampard mainitsi Sky Sportsille.

Willy Caballero hyppää maalille keskiviikkona. Kuva: Getty Images

Pelaajasiirtoihin erikoistuneen jalkapallotoimittajan Fabrizio Romanon mukaan Chelsea on jo hankkinut uuden maalivahdin, mutta siirtoa ei ole vielä vahvistettu seuran verkkosivuilla. Edouard Mendy, 28, tulee siirtymään Chelseaan noin 24 miljoonalla eurolla ranskalaisseura Rennesistä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Edouard Mendy to Chelsea is 100% done and also signed. The announcement will be on next week. 🔵🤝 #CFC #Chelsea

Lampardilta kysyttiin Liverpool-ottelun jälkeisessä haastattelussa myös Mendystä, sekä kokoonpanosta pudotetun Antonio Rüdigerin tulevaisuudesta seurassa.

[readmore from=Chelsea]

The Telegraphin mukaan saksalaistoppari saattaa jättää seuran ennen siirtoikkunan sulkeutumista, jos joukkue päättääkin pitää Liverpoolia vastaan pelanneesta Fikayo Tomorista kiinni.

– En ole saanut tietoa Mendy-diilistä. Ja mitä Rüdigeriin tulee – meillä on viisi keskuspuolustajaa joukkueessa, enkä voi nimetä kolmea heistä penkille, Lampard sanoi.

– Tomori teki todella hyvää työtä, vaikkei hän ole pelannut hetkeen. Toivottavasti hän tuntee saavansa luottoa. Minulla on paljon uskoa häneen.