Manchester Cityltä isoja uutisia – Kevin de Bruyne on solminut uuden jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin de Bruyne on solminut seuran kanssa kesään 2025 ulottuvan jatkosopimuksen.

Belgialaistähden vanha diili, jonka hän allekirjoitti tammikuussa 2018, olisi päättynyt kesällä 2023. Uudesta sopimuksesta oltiin The Athleticin mukaan neuvoteltu viime syksystä asti.

– En voisi olla onnellisempi. Olen tuntenut oloni kotoisaksi siitä asti, kun liityin Cityyn vuonna 2015. Rakastan kannattajiamme, perheeni on asettunut tänne Manchesteriin ja minun oma pelaamiseni on kehittynyt todella hyvin, kommentoi de Bruyne Cityn sivuilla.

– Tämä jalkapalloseura on varusteltu menestymistä varten. Se tarjoaa minulle kaiken tarvittavan suoritukseni maksimointiin, joten tämän sopimuksen allekirjoittaminen oli yksinkertainen päätös. Pelaan urani parasta jalkapalloa ja minusta rehellisesti tuntuu, että lisää on tulossa.

Pep [Guardiola] ja minä ajattelemme jalkapalloa samalla tavalla. Tällainen yhteys manageriin on niin tärkeä minulle, koska tavoitteemme ovat täysin linjassa, ja me haluamme samoja asioita.

De Bruyne on pelannut Manchester Cityssä 255 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 65 maalia ja syöttänyt 105. Hän on voittanut Cityssä seitsemän pokaalia ja viime kaudella hänet valittiin Valioliigan parhaaksi pelaajaksi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.