Manchester City -puolustaja uskoo joukkueen voivan tehdä vielä yhdellä tavalla historiaa: ”En usko kenenkään pystyneen siihen yhdeksään vuoteen”

© Kuva: Getty Images

Kyle Walker uskoo Manchester Cityn olevan valmis siirtymään eteenpäin Mestarien liigan pettymyksestä. Citizens putosi keskiviikkona turnauksesta hävittyään vierasmaalierolla laitapuolustajan entiselle seuralle Tottenhamille.

Cityllä on edelleen mahdollisuudet voittaa Valioliiga ja FA Cup. Walkerin mielestä seura voi tehdä edelleen historiaa kahdella peräkkäisellä mestaruudella.

– Kyse on siitä kuinka pitkälle tämä seura on tullut. Tämä on raskasta, mutta cup-pelit ovat pudotuspelejä. Valioliigassa on varaa hävitä siellä ja täällä, mutta cup-kilpailu on hankala, Walker kommentoi Sky Sportsille.

– Haluamme tehdä edelleen historiaa. Tänä vuonna on kyse mestaruuden uudelleenvoittamisesta. En usko kenenkään pystyneen siihen yhdeksään vuoteen.

City kohtaa seuraavaksi tänään uudestaan Tottenhamin Valioliigassa. Keskiviikkona on puolestaan edessä Manchesterin derby.

– Meidän täytyy olla valmiita. Olemme sen itsellemme ja kannattajille velkaa. Meidän täytyy syttyä lauantaina ja saada se pois alta. Meidän täytyy syttyä uudestaan keskiviikkona, Walker painottaa.

Kertoimet ottelulleLeicester City - Manchester City22.02.2020