Manchester Cityn tähtipuolustaja Kyle Walker on ajautunut ison kohun keskelle rikottuaan kotikaranteenia törkeällä tavalla hänen omista neuvoistaan huolimatta.

The Sun -lehden mukaan Walker järjesti tiistai-iltana ”useita tunteja kestäneet seksijuhlat” kahden naispuolisen prostituoidun ja yhden miespuolisen kaverinsa kanssa. Seuraavana päivänä englantilaispuolustaja kehotti kaikkia muita pysymään kotona ja katsomaan läheistensä perään koronaviruspandemian takia.

Tiistai-iltana saapuneet seuralaiset poistuivat Walkerin asunnolta varhain aamuyöstä. Toinen seuralaisista kertoi, että Walker ja hänen ystävänsä maksoivat heille 2200 puntaa käteisenä ennen makuuhuoneeseen siirtymistä.

The Sun Football ⚽

@TheSunFootball
Kyle Walker hosts sex party with two hookers before urging fans to 'stay home' during coronavirus lockdown thesun.co.uk/sport/11329263…

– Pysykää sisätiloissa, peskää käsiänne, noudattaakaa protokollaa ja suojelkaa NHS:ää. Tämä on ollut rankkaa, mutta meidän on ennen kaikkea ajateltava muiden ihmisten terveyttä, Walker kertoi Instagramissa seuraavana päivänä.

Kyle Walker

@kylewalker2

Kyle Walker

@kylewalker2
Well, if Wembley won’t do it... 🤣
On a serious note though, please everyone stay home, look after one another through this difficult time and check in on loved ones but don’t visit them 💙 #StayHomeSaveLives

Walker pahoitteli käytöstään lauantai-iltana, kun hänen tekopyhä toimintansa nousi julkisuuteen.

– Haluan pyytää julkisesti anteeksi niitä päätöksiä, mitä viime viikolla tein, Walker kertoi.

– Tiedän, että asemani jalkapalloilijana tuo myös roolikuvan vastuun. Haluan siitä syystä pyytää anteeksi perheeltäni, ystäviltäni, seuraltani, kannattajiltani ja kaikelta yleisöltäni, koska tuotin heille pettymyksen.

Manchester City tulee todennäköisesti rankaisemaan Walkeria hänen huonon käytöksensä johdosta. Seura on ilmoittanut käynnistävänsä kurinpitomenettelyn tulevien päivien aikana.

Aston Villan kapteeni Jack Grealish rikkoi hiljattain kotikaranteenia vierailtuaan ystävänsä luona vain tunteja sen jälkeen, kun hän oli kehottanut kaikkia seuraajiaan pysymään kotona koronaviruspandemian takia (lue lisää).