Aston Villa on antamassa 150 000 punnan (noin 168 000 euron) sakon kapteenilleen Jack Grealishille, joka jäi kiinni hallituksen koronaohjeistuksen sivuuttamisesta nololla ja typerällä tavalla, kertoo The Times.

Grealish, 24, ohjeisti lauantaina sosiaalisessa mediassa seuraajiaan pysymään kotona koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, mutta hän lähti itse illanviettoon kaverinsa luokse. Sunnuntaina aamulla Grealish oli lähdössä kotiin, mutta hän törmäsi autollaan kahteen pysäköityyn ajoneuvoon ja poistui paikalta kävellen.

Tiettävästi Grealish oli käymässä entisen joukkuekaverinsa Ross McCormackin luona. Sunnuntaina sosiaaliseen mediaan ilmestyi kuvia keskikenttäpelaajan vahingoittuneesta Range Roverista sekä itse Grealishista, joka oli pukeutunut eri parin tohveleihin, shortseihin ja huppariin.

Timesin tietojen mukaan virkavalta ei aio rangaista Grealishia, mutta hänen työnantajansa Aston Villa on äärimmäisen tyytymätön kasvattinsa toimintaan.

Villa ilmoitti tiedotteessaan olevansa ”syvästi pettynyt” ja lisäsi, että Grealishia odottavat kurinpitotoimet ja sakko, joka lahjoitetaan kokonaisuudessaan paikalliselle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Times kertoo, että Grealish menettää hölmöilynsä takia todennäköisesti kahden viikon palkan, joka tarkoittaa hänen kohdallaan edellä mainittua 150 000 puntaa.

LUE MYÖS: