Koronavirus: Leeds United ei pysty maksamaan pelaajiensa ja valmentajiensa palkkoja

© Kuva: Getty Images

Leeds Unitedin pelaajat, valmentajat sekä taustahenkilöt ovat suostuneet palkkojensa lykkäämiseen. Kaikkien yhteisenä tavoitteena on auttaa seuraa selviämään tästä hankalasta ajanjaksosta ehjin nahoin.

Englannin Mestaruussarjan kärkijoukkueen palkkakustannukset ovat kooltaan yli miljoona puntaa viikossa. Maksettavat palkat tullaan toimittamaan perille vasta sitten, kun seuralla on tarkka tieto siitä, milloin pelit Englannissa jatkuvat.

Leeds vahvisti tiedoittessaan, ettei kaikkia palkkoja pystytä maksamaan käynnissä olevan koronaviruskriisin aikana.

– Leeds United voi vahvistaa, että pelaajat, valmennushenkilökunta ja ylimmän johtoryhmän edustajat ovat vapaaehtoisesti hyväksyneet palkan lykkäyksen myöhempään tulevaisuuteen”, Leeds ilmoitti.

– Covid-19-viruksen leviäminen on nähnyt Iso-Britannian ja monien muiden kansakuntien joutuvan lukkiutuneeseen tilaan. Vaikka kauden loppuunsaattamiseksi onkin tehty yhteinen sitoumus, – – jäljellä oleville otteluille ei ole konkreettista suunnitelmaa. Otteluiden puute, tapahtumien peruuttaminen, vaikutus liitännäisiin tuloihin ja jalkapallorahoitusmarkkinoiden sulkeminen maksavat seuralle useita miljoonia puntia kuukaudessa.

– Toimitusjohtaja Angus Kinnearin, jalkapallojohtaja Victor Ortan ja usean senioripelaajan välisen tapaamisen jälkeen joukkue päätti suostua omien palkkojensa lykkäämiseen varmistaakseen, että seura voi jatkaa jokaisen 272 täysiaikaisen työntekijän palkanmaksua – – tulevien kuukausien ajan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.