Telegraph: Leeds tarjoaa Liverpooliin yhdistetylle huippupelaajalle uutta sopimusta

© Kuva: Getty Images

The Telegraphin mukaan Leeds United aikoo tarjota sekä Patrick Bamfordille että Kalvin Phillipsille uutta jatkosopimusta palkintona heidän erinomaisista esityksistään tämän kauden Valioliigassa.

Bamfordin nykyinen diili Elland Roadilla umpeutuu ensi kauden jälkeen. Phillipsin sopimus on voimassa vielä vuoteen 2024 saakka, mutta Leeds haluaa sitoa Valioliiga-jättien tarkkaileman keskikenttämiehen vielä pidemmäksi aikaa itselleen.

Kumpikin pelaaja on elintärkeä osa Marcelo Bielsan nykyistä joukkuetta. Bamford, 27, on avannut kauden kaikki 30 valioliigaottelua Leedsille ja tehnyt niissä 14 maalia.

Ainoastaan Harry Kane (19) on tehnyt englantilaisista pelaajista enemmän maaleja tämän kauden Valioliigassa kuin Bamford, joka oli lähellä saada ensimmäisen kutsunsa A-maajoukkueen riveihin viime kuun lopulla.

Phillips pelasi puolestaan Englannin kaikissa kolmessa MM-karsintapelissä maaliskuun lopulla ja näyttäisi ansainneen paikkansa myös ensi kesän EM-kisamiehistöstä.

Olkapää- ja pohjeongelmista kärsinyt Phillips on pelannut 22 ottelua tämän kauden Valioliigassa ja syöttänyt niissä kaksi maalia.

Aiemmin tällä kaudella 25-vuotiasta Phillipsiä yhdistettiin brittilehdissä sekä Liverpooliin että Tottenhamiin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.