Marcelo Bielsa avaa Leedsin matematiikan mahdottomuutta: ”Ei näin epätavallista tilannetta voi suunnitella”

© Kuva: Getty Images

Leeds kohtaa sunnuntai-iltapäivän valioliigaottelussaan West Hamin vieraskentällä. Manageri Marcelo Bielsa puhui ottelua ennakoivassa Sky Sportsin haastattelussa pelaajatilanteestaan.

– Minulta kysytään jatkuvasti kahta asiaa; miksi emme hanki pelaajia poissaolevien tilalle, ja miksi ryhmämme on niin kapea.

Matematiikka on argentiinalaisen mukaan mahdotonta.

– Emme voi leventää ryhmää, kun viisi keskushyökkääjää on samanaikaisesti loukkaantuneena. Emme me ole epäonnistuneet suunnittelussa, ei näin epätavallista tilannetta voi suunnitella.

Rahan käyttämisessä on rajansa.

– Kysytään, miksi emme osta uutta topparia tai uutta kärkeä. Olemme tuoneet tänne Joe Gelhardtin, Tyler Robertsin ja Sam Greenwoodin melko pienillä siirtosummilla. Ostimme kuitenkin myös Rodrigon ja Patrick Bamfordin. Velkaannumme pitkälle tulevaisuuteen, jos ostamme hyviä pelaajia heidän paikoilleen.

Bielsa ei olisi halunnut päästää Cardiffiin lainalle siirtynyttä Cody Dramehia pois ryhmästään.

– Drameh kuitenkin halusi kokeilla pelaamista muualla. Näitä mahdollisuuksia on tarjolla, enkä minä voi asettua pelaajien tielle. Näyttää siltä, että se minkä minä näen loistavana mahdollisuutena, ei näytä sellaiselta nuorille pelaajille. Ehkä yliarvioin sen arvoa, että nuorella pelaajalla on paikka maailman parhaan liigan joukkueessa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.