Murskavoitto putoajakandidaatista vaihtui kotitappioon samalle ryhmälle – Brendan Rodgers löysi positiivista

© Kuva: Getty Images

Leicester kävi aiemmin kaudella hakemassa täyden pistepotin Southamptonin St Marys’ilta murskaavin 0-9 -lukemin. Paljon oli muuttunut viime lauantaihin tultaessa; Ketut taipuivat kotonaan 1-2 -tappioon Saintsille.

Brendan Rodgers on luotsannut Leicesterin hurjaan vetoon kaudella, ja joukkue viihtyi pitkään jopa liigan kakkospaikalla, onnistuen ainoana ryhmänä lyömään kiilaa kahden megaseuran, Liverpoolin ja Manchester Cityn väliin. Skotlantilainen sanoo kuitenkin, että puheet ovat lähteneet turhan korkeaan lentoon.

– Olen sanonut, etten halua kuulla puheita meistä matkalla Mestarien liigaan tai Eurooppa-liigaan. Ennen kautta meidät laskettiin Wolvesin ja Evertonin tavoin niihin, jotka saattavat yltää europeleihin oikeuttaville sijoille. Se asetelma ei meidän kohdaltamme ole muuttunut.

Manageri näki nyt koetun tappion positiiviset puolet.

– Tällaisia päiviä tulee, emme me ole Liverpoolin tai Man cityn tasolla. Ryhmä on minun aikanani ollut uskomaton, mutta meillä on vielä paljon tekemistä. Tämä oli meille todella hyvä oppitunti. Eivät tappiot koskaan mukavia ole, mutta me emme ole niitä paljoa kokeneet, joten uskon tämän tuloksen vievän meitä eteenpäin.

Leicester on kuitenkin edelleen 11 pistettä edellä viitossijan Manchester Unitedia – europelit ovat siis hyvinkin tavoitettavissa. Rodgers toppuuttelee silti yhä.

– Kokemukseni managerina antaa perspektiiviä siihen, miten paljon tekemistä vielä on. Teimme Southamptonia vastaan todella paljon virheitä, ja niitä on arvioitava.

Lähde: The Guardian


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)